Moppenleverancier.nl

Lach iedere dag!

Verhalen

Op een feestje heb ik het in mijn broek gedaan

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief

Ik ga met mijn vrouw naar een feestje, en op een gegeven ogenblik voel ik een grote drang om te poepen, dus, ik onderweg naar de WC. Ik kom nog wat kennissen onderweg tegen, en al met al moet ik steeds nodiger poepen.

Bij de wc aangekomen blijkt hij bezet, en ik houd het niet meer. Ik poep in mijn broek. Ik bemachtig een plastic tasje en daar doe ik mijn vieze onderbroek in en die doe ik onopvallend in de tas bij mijn vrouw.

's nachts thuisgekomen vertel ik mijn vrouw het verhaal.

Zegt mijn vrouw: "Maar schat, ik had helemaal geen tas bij me!"

Depri wakker op mijn verjaardag

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Ik werd 's morgens nogal depri wakker omdat het mijn verjaardag was en ik dacht:

"Alweer een jaartje ouder."

Nadat ik me had gewassen en geschoren ging ik richting ontbijt met de gedachte dat mijn vrouw me met een dikke kus zou feliciteren. Aan tafel zat mijn vrouw zoals gewoonlijk de krant te lezen en zei geen woord. Ik schonk mezelf een kop koffie in en dacht bij mezelf:

"Ze is het vast vergeten maar zo meteen komen de kinderen en die zingen samen "Happy Birthday" en dan komen ze met een leuk cadeautje."

Lees meer...

Afspraak bij de gynaecoloog

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Ik had aan het einde van de week een afspraak bij de gynaecoloog. Vroeg in de ochtend kreeg ik een telefoontje van de assistente, dat er een afzegging was en of het me schikte al om 9.30 uur. Ik zei ja. Ik had net alle gezinsleden naar school en werk gestuurd, toen ik zag dat het al 8.45 uur was. Ik had 35 minuten nodig om bij de praktijk te komen, dus ik had niet veel tijd meer.

Lees meer...