Moppenleverancier.nl

Lach iedere dag!

Hoe stimuleer je je zoon om te gaan rekenen

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Een vader en moeder maakten zich zorgen over hun zoon, omdat hij geen rekenen wil leren op de school waar hij nu naar toe gaat. Ze besluiten daarom om hem naar een andere school te sturen. Het wordt uiteindelijk een katholieke school.

Na de eerste schooldag komt hun zoon uit school en rent naar huis, gaat direct naar zijn kamer en slaat de deur dicht. Vader en moeder zijn hier een beetje bezorgd over en gaan naar zijn kamer om te kijken of alles wel in orde is. Daar zien ze dat hij druk bezig is om zijn huiswerk te maken.

De jongen doet ook de rest van het jaar keurig zijn huiswerk. Aan het einde van het jaar komt de zoon thuis met zijn rapport en geeft het aan zijn vader en moeder. Als ze het bekijken zien ze dat er voor rekenen een 10 op staat.

De vader en moeder zijn erg blij en vragen aan hun zoon: "Wat heeft je van gedachten doen veranderen om toch rekenen te leren?"

De zoon kijkt zijn vader en moeder aan en zegt: "Nou, op de eerste dag dat ik het klaslokaal binnenliep, zag ik aan de muur, achter het bureau van de leraar, een jongen op een plusteken vastgenageld en toen wist ik dat het hier menens was."