Moppenleverancier.nl

Lach iedere dag!

Wereldbevolking moppen

Op de 6e dag schiep god Nederland

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Op de zesde dag sprak God tot de aartsengel Gabriël:

"Vandaag ga ik een land creëren, genaamd Nederland. Het zal een land zijn van buitengewoon natuurlijke schoonheid, met grote bossen, vol met herten, zwijnen en eekhoorns. Grote rivieren, gevuld met alle mogelijke soorten levende wezens. Het zal een binnenzee krijgen met enorme hoeveelheden vis en ook aan een buitenzee komen te liggen, die men vanaf de prachtige goudgele stranden zal kunnen overzien."

God ging verder:

"Ik zal het land rijk maken door de landbouw en de inwoners zullen grote welvaart kennen. Sommige van hun vrouwen zullen van verblindende schoonheid zijn. Ze zullen bekend worden als Hollanders. En zullen het vriendelijkste volk op aarde zijn. En als slagroom op de taart maak ik in het zuiden een lieflijk heuvel landschap waar echte Limburgers gaan wonen."

"Maar Heer," vraagt Gabriël, "denkt u niet dat u misschien een beetje TE genereus bent voor deze Hollanders?"

"Niet echt," antwoordt God, "moet je eens opletten wat voor buurlanden ze krijgen..."

Een Nederlander, een Belg en een Duitser hebben alle drie een moord gepleegd

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief

Een Nederlander, een Belg en een Duitser hebben alle drie een moord gepleegd. Als straf daarvoor krijgen ze een heleboel zweepslagen maar omdat het kerstavond is mogen ze allemaal kiezen hoeveel zweepslagen ze willen en wat ze op hun rug krijgen om het effect van de slagen te verminderen.

Eerst is de Belg aan de beurt, die zegt:

"Doe mij maar 100 slagen en een kussen op m'n rug."

Na de Belg is de Duitser aan de beurt:

"Doe mij maar 200 slagen en een matras op mijn rug."

Ten slotte de Nederlander:

"Voor mij 500 zweepslagen."

"Wow", zegt de beul, "wat wil jij dan wel niet op je rug?"

"Bind bij mij maar die Duitser op m'n rug!"

Een Hollander gaat een klok kopen

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Een Hollander komt in de V&D binnen om een hangklok te kopen.Zijn oog valt op een mooie koekoeksklok.Hij vraagt wat inlichtingen aan de winkelier en die zegt: "Nou dat treft, laat ik u een demonstratie geven. Let maar eens even op!"

En dan slaat de klok 3 uur, het klepje gaat open, de koekoek komt naar buiten, roept 3 keer 'KOEKOEK' en gaat dan terug naar binnen.

"Kijk! Dat vind ik nou FAN-TAS-TISCH!" zegt de Hollander, "Die vogel kan zelf van daarbinnen uit niet zien hoe laat het is en toch weet hij wanneer hij naar buiten moet komen!!!"

Cursus EHBO

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Op de les EHBO zegt de instructeur: "Mannen, wie weet er hoe je een Duitser van de verdrinkingsdood moet redden?" Niemand weet het antwoord.

Zegt de instructeur: "Houden zo!"

Rapportage over Afghanistan

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Een BBC-journaliste heeft enkele jaren terug een reportage gemaakt in Afghanistan over de rol van man en vrouw daar. Het was haar toen opgevallen dat vrouwen altijd enkele meters ACHTER hun man aanlopen.

Dit jaar gaat ze terug voor een nieuwe reportage en ziet tot haar verbazing dat de vrouwen nu enkele meters VOOR hun man lopen.

Lees meer...

Going down...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

A black African father and son are traveling from the USA to London. The pilot announces: "The fuel tank is getting empty,we have to throw out the luggage".

After a while the pilot announces: "The plane is still too heavy, I am very sorry but we have to start unloading passengers... And to make it as fair as possible we will do it in an alphabetical order. Are there any Africans on board?"

Lees meer...

Maffia zoon Luigi is jarig

Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actiefSter actiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

We schrijven het jaar 1920, in het Chicago van de maffia. Don Pedro, de grootste maffiabaas roept zijn oudste zoon Luigi bij zich.

'Luigi,' zegt Don Pedro, 'jij bent nu 18 jaar geworden, nu is er de traditie in de familie dat jij een pistool krijgt.'

'Maar papa, ik wil helemaal geen pistool.'

'Het is traditie!' valt zijn vader uit: 'Ik kreeg er een van mijn vader, hij van zijn vader, enzovoorts. Dus jij krijgt er nu een van mij'.

'Maar ik wil geen pistool,' zegt Luigi weer, 'ik heb een mooi liever horloge.'

Zijn vader wordt witheet van woede en antwoordt: "Nou moet jij eens goed luisteren Luigi, Je hebt nu verkering met Maria. Over een tijdje ga je met haar trouwen. Op een gegeven moment kom jij thuis na lange dag werken. Jij kijkt in huiskamer en ziet geen Maria, jij kijkt in keuken en ziet nog steeds Maria niet. Dan kom jij in de slaapkamer en ziet Maria met Antonio in bed liggen. Wat ga jij dan zeggen?'

'Je tijd is om ???'