Moppenleverancier.nl

Lach iedere dag!

Na 20 jaar huwelijk heeft alles zijn reden

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Een koppel dat al 20 jaar getrouwd is, ligt op een avond samen in bed. Plotseling voelt de vrouw dat haar man haar begint te betasten, zoals hij al heel lang niet meer gedaan heeft. Het kriebelt eerst een beetje als zijn vingers beginnen in haar nek en langzaam naar beneden schuiven langs haar rug.

Daarna streelt hij haar schouders en nek, zijn hand schuift langzaam over haar borsten. Daarna verplaatst hij zijn hand naar haar linkerarm, streelt opnieuw langs de zijkant van haar borst, verplaatst zijn hand langzaam langs haar zij naar beneden over haar achterste, langs haar been tot aan haar enkel.

Daarna gaat zijn hand langs haar linkerbeen langzaam naar boven, stopt op het moment hij bovenaan is en begint opnieuw onderaan haar rechterbeen op dezelfde manier. Toen, plotseling, halverwege haar rechterbeen, stopt hij, rolt op zijn zij terug en begint naar de tv te kijken.

Zijn vrouw is intussen opgewonden geraakt door al het strelen en vraagt met zachte, liefhebbende stem: "Schat, dat was heerlijk. Waarom ben je gestopt?"

Hij antwoordt: "Ik heb de afstandsbediening gevonden."