Moppenleverancier.nl

Lach iedere dag!

uitgenodigd voor een gemaskerd bal

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Een getrouwd stel is uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Aangezien de vrouw hoofdpijn heeftt, vertelt ze haar echtgenoot dat hij maar alleen naar het feest moet gaan. Zij neemt een aspirine en gaat naar bed. Nadat de vrouw een paar uur geslapen heeft, wordt ze uitgerust en zonder hoofdpijn weer wakker.

Omdat het feest nog niet is afgelopen, gaat ze alsnog naar het feest. Omdat haar man niet weet wat voor kostuum ze zou dragen, besluit ze hem een beetje uit te testen om te kijken hoe hij gaat reageren als zij niet bij hem is.

 

Op het feest ziet de vrouw haar man al snel dansen op de dansvloer. Dan eens met de een, even daarna weer met een ander. De vrouw gaat snel naar hem toe en danst een tijdje met hem. Dan fluistert hij haar een oneerbaar voorstel in haar oor. Samen verdwijnen ze naar buiten om in de bosjes met elkaar te vrijen.

Even daarna gaat de vrouw naar huis. Ze vraagt zich af wat haar man zou zeggen als hij thuis komt. Zou hij iets over de vrijpartij zeggen? De man weet namelijk niet dat hij eigenlijk met zijn vrouw gevréen heeft.

Als haar man thuis komt, ligt de vrouw in bed te lezen. Ze vraagt of hij het leuk gehad heeft. 'Je weet dat ik het nooit zo leuk vind als jij er niet bij bent', vertelt haar echtgenoot. 'Ik ben al na tien minuten weggegaan om te gaan kaarten in de kroeg. Mijn kostuum heb ik uitgeleend aan iemand anders. Toen ik het ophaalde hoorde ik van hem dat hij in ieder geval veel plezier heeft gehad.'