Moppenleverancier.nl

Lach iedere dag!

Jantien En Haar Vakantiegeld

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Er was een een echtpaar, Jan en Jantien.

Jan moet elke ochtend om 8.00 naar zijn werk, en Jantien ziet dan alleen en zielig thuis. Het is de week voordat ze op vakantie gaan.

Jan: Lieverd, ik ga weer centjes verdienen, tot vanavond.

Jantien: Tot vanavond.

Jantien neemt plek op de bank en kijkt naar elke soap die op de buis is, want ze heeft immers niet anders te doen. Ze valt in slaap en droomt over een zonovergoten vankantie. Dan gaan er om elf uur de deurbel, en Jantien schrikt op en loopt verbijsterd naar deur en doet hem open. Er staat een man voor de deur.

Jantien: hallo, kan ik u van dienst zijn.

Man: Ja, zeker ik kom u een aanbod doen!

Jantien: O??

Man: Als ik u mag beffen, dan krijgt u van mij 500 euro.

Jantien: Wat onbeschoft

Jantien kijkt de man vreemd aan, en denk er toch over na, want het geld kan ze mooi gebruiken voor de vakantie! En haar man hoeft het toch niet te weten! 

Jantien: ok, dat is prima, maar dan wil ik eerst het geld zien!

De man laat het geld zien, en kort daarna beft hij haar, en hij is weer weg. Jantien dolgelukkig met het geld, en bedenkt wat ze ermee wil gaan doen op vakantie. Een uurtje later gaat weer de BEL, Jantien doet weer open, en dezelfde man staat er. Dit keer vroeg hij of Jantien hem wilde pijpen inruil voor 500 Euro. En Jantien deed dit ook. Nu had ze al 1000 Euro bijelkaar en was helemaal blij. Weer een uurtje later staat weer dezelfde man voor de deur, en vraagt of hij haar mag penetreren in ruil voor 1000 Euro. Zonder er bij na te denken zei Jantien JA, met dollar tekens in haar ogen.

Jantien: Oh, geen probleem je mag mij wel even neuken.

Om 17.00 uur zit Jantien zenuwachtig op de bank te wachten op haar man. Nu kreeg ze door wat ze had gedaan, en vroeg zich af of haar man het aan haar kon zien. En ja, hoor, daar ging de voordeur open.

Jan: Ha schat, hoe was je dag, ik had het weer zo druk, ik ben blij dat we straks saampjes lekker weggaan. O, Ja, is er nog iemand lang geweest?

Jantien: NEE, waarom denk je dat????

Jan: dat is vreemd, mijn baas zou vandaag langskomen om mijn vakantiegeld te brengen.