Moppenleverancier.nl

Lach iedere dag!

'een meier is een meier'

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Saar en Moos, inmiddels lekker op leeftijd, bezoeken elk jaar de vliegshow. Elk jaar staan ze zich te vergapen aan alle vliegtuigen en de shows die zich in de lucht afspelen.

Elk jaar is het vaste prik: "Saar, ik zou zo graag een rondvlucht maken in de helikopter. Ik ben inmiddels 85 en ik denk dat ik er spijt van krijg als ik het niet doe.."

"Ik weet het Moos", zegt Saar maar die rondvlucht kost een meier en 'een meier is een meier'."

De piloot van de helikopter hoort dat gesprek en zegt tegen het bejaarde koppel: "Luitjes, ik weet het goed gemaakt, ik neem jullie samen mee op de rondvlucht en als jullie allebei de hele rit je mond houden dan betaal je geen cent. Hoor ik echter één woord dan reken ik die 100,-."

Saar en Moos stemmen toe en nemen plaats in het open helikoptertje. De piloot stijgt op, doet de vlucht en begint zelfs op het eind een aantal halsbrekende toeren uit te halen maar het blijft doodstil achter hem!

Tijdens de landing zegt de piloot door zijn headset: "Jeemig gasten, ik heb echt alles uit de kast gehaald om jullie aan het schreeuwen te krijgen maar eerlijk is eerlijk: ik ben onder de indruk!"

Moos zegt: "Om heel eerlijk te zijn: Ik had BIJNA iets gezegd toen Saar er uit viel maar je weet het hè: 'een meier is een meier..'"